Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-05-02@20:56:51 GMT

بیوگرافی پانته آ بهرام و همسرش +عکس فرزند و خانواده

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۵۹۲۷۳

بیوگرافی پانته آ بهرام و همسرش +عکس فرزند و خانواده

پانته‌آ بهرام (Pantea Bahram) متولد ۱۳ اسفندماه ۱۳۴۸ در تهران است. بازیگر ایرانی تئاتر ، سینما و مجموعه‌های تلویزیونی است. او دانش‌آموختهٔ مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما و ادبیات نمایشی است.

در ۱۳۶۶ فعالیت بازیگری خود را به صورت آکادمیک با ورود به مدرسه صدا و سیما و تحصیل در رشته بازیگری آغاز کرد. اولین حضور جدی در تئاتر را در ۱۳۶۷ با بازی در مقابل تماشاگر در تالار هنر و قصه شبنم تجربه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ۱۳۷۱ با تحصیل در رشته ادبیات نمایشی گام جدیدتری در تعمیق دانش آکادمیک در زمینهٔ هنرهای نمایشی برداشت.

این عکس همسر پانته آ بهرام نیست و عکس پانته آ بهرام و برادرش محمد بهرام است

ازدواج و طلاق پانته آ بهرام

پانته آ بهرام با سیامک احصایی طراح صحنه و لباس ازدواج کرده است، اما طبق شنیده ها این دو مدت هاست از بکدیگر جدا شدند خانوم بهرام یک فرزند پسر دارد. و تصویر دختری که در شبکه های مجازی منتشر شده است مربوط به دختر خواهر وی است.

سیامک احصایی (متولد ۲ مهر ۱۳۳۶ – آبادان) بازیگر و طراح صحنه و لباس اهل ایران است.

سیامک احصایی فارغ‌التحصیل نقاشی از دانشگاه کلیولند اوهایو آمریکا است. احصایی فعالیت سینمایی را با طراحی صحنه و لباس فیلم دشمن (۱۳۷۴) به کارگردانی عباس بابویهی آغاز کرد. وی همچنین در طراحی صحنه و لباس تئاتر و سریال‌های تلویزیونی فعالیت داشته است.

اینستاگرام پانته آ بهرام

پانته آ بهرام با انتشار عکس زیر در اینستاگرامش نوشت:

دیشب این عکس رو با پیام ایرایی گرفتیم. عکاسِ مهربان و دل پاکیِ که همواره میشه روی رفاقتش حساب کرد و عکسِ پُستِ قبلی رو هم همین عزیز اوایل امسال از من گرفت ! دوستیهای اینچنین براتون فراوان باد
به حق همین هوای خوش

پانته آ بهرام در کنار پدرش و گندم دختر خواهر

فیلمهای سینمایی پانته آ بهرامسالنام فیلمکارگردان۱۳۹۳مشرف به کوچه بی‌نامهاتف علیمردانی۱۳۹۲طبقه حساسکمال تبریزی۱۳۹۲تراژدیآزیتا موگویی۱۳۹۲بیگانهبهرام توکلی۱۳۹۱روز روشنحسین شهابی۱۳۹۰من مادر هستمفریدون جیرانی۱۳۹۰میگرنمانلی شجاعی فرد۱۳۹۰بی خود و بی جهتعبدالرضا کاهانی۱۳۸۹اسب حیوان نجیبی استعبدالرضا کاهانی۱۳۸۸خواب‌های دنباله دارپوران درخشنده۱۳۸۸طهران:روزهای آشناییداریوش مهرجویی۱۳۸۸هیچعبدالرضا کاهانی۱۳۸۷پستچی سه بار در نمی‌زندحسن فتحی۱۳۸۵اقلیمامحمدمهدی عسگرپور۱۳۸۵بچه‌های ابدیپوران درخشنده۱۳۸۴چهارشنبه‌سوریاصغر فرهادی۱۳۸۳سه راه حل برای یک مشکل۱۳۸۱غوغاسعید سهیلی۱۳۸۱بانوی منیدالله صمدی۱۳۸۱توکیو بدون توقفسعید عالم‌زاده۱۳۷۸عینک دودیمحمدحسین لطیفی۱۳۷۵زشت و زیبااحمدرضا معتمدیتئاترآتقی و شهر خیال (۱۳۶۹)مجلس عاشقانه سلیمان و بلقیس (۱۳۶۹)مرگ یزدگرد (۱۳۷۰)شب بخیر مادر (۷۵-۱۳۷۴)زمستان ۶۶ (۱۳۷۶)رقص کاغذ پاره (۱۳۷۷)پس تا فردا و دل سگ (۱۳۷۸)یک دقیقه تا سکوت (۱۳۷۹)افسون معبد سوخته (۱۳۸۰)همان همیشگی – زمزمه مردگان – رازها و دروغها (۱۳۸۱)خواب در فنجان خالی – شب هزار و یکم (۱۳۸۳)نمایشنامه‌خوانی آدم‌های خیس (۱۳۸۳)شکلک (مهر ۱۳۸۳)با دهان بند سکوت (مهر ۱۳۸۳)زمزمهٔ مردگان (آذر ۱۳۸۳)هی مرد گنده گریه نکن! (دی ۱۳۸۳)منطقهٔ اشغال شده (بهمن ۱۳۸۳ – در جشنوارهٔ تئاتر فجر)نورا (تابستان۱۳۸۹ – به کارگردانی: علیرضا کوشک جلالی)تلویزیونآئینه (سری سوم) (۱۳۶۶)چهره به چهرهبحران معنویتایستگاهمسافربحران معنویتسکوتپلیس جوانوکیل(فیلم)زیر هشتخانواده حمزه‌علی خانتعبیر وارونه یک رویا (۱۳۹۴)

جوایز پانته آ بهرام۱۳۷۰، جایزه اول بازیگری نمایش مرگ یزدگرد۱۳۷۵، زمستان ۶۶ جایزهٔ سوم بازیگری۱۳۷۷، جایزه اول بازیگری جشنواره دفاع مقدس”زمستان ۶۶”۱۳۷۸، جایزه اول بازیگری تئاتر پس تا فردا۱۳۸۰، جایزه دوم بازیگری (تئاتر رازها و دروغها)جایزه اول کانون ملی منتقدان (برای تئاترهای همان همیشگی و رازها و دروغها)۱۳۸۲، جایزه دوم بازیگری (تئاتر شکلک)۱۳۸۳، برگزیدهٔ بهترین بازیگر زن در نخستین جشن بازیگر در تاریخ ۹۱۳۸۴، برگزیدهٔ بهترین بازیگر زن در دومین جشن بازیگر در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۴۱۳۸۹، برگزیدهٔ بهترین بازیگر زن در پنجمین جشن کانون فیلم دانشگاه آزاد اسلامی همدان (برای فیلم هیچ)۱۳۹۱، برنده دیپلم افتخاروتندیس بهترین بازیگرنقش اول زن ازسی ویکمین جشنواره فیلم فجر (برای فیلم روزروشن)

مادر بزرگم در شانزده سالگی پدرم را به دنیا می آورَد و بعد فرزندانِ دیگری
مادرم در بیست سالگی مرا و بعد فرزندانِ دیگری
ما خانواده میشویم از پَسِ سختی ها و خنده هایشان
این را شاید چین و چروکِ دستها بگوید
(اِم روزِ مادر)

ساتین

منبع: ساتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۵۹۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل کاهش نرخ باروری در کشور

 علی اکبر محزون عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت گفت: شروع کاهش نرخ باروری در کشور ما به حدود دهه چهل بر می گردد. در اولین سرشماری کشور که سال ۱۳۳۵ اجرا شد و پس از آن در سال ۱۳۴۵ برای اولین بار در ایران نرخ رشد جمعیت محاسبه شد که آن زمان ۱/۳ درصد بود از همان سال‌ها هشدارهای رشد جمعیت آغاز شد. سال ۴۶ بیانیه تهران در خصوص تنظیم خانواده و ضرورت کنترل جمعیت تصویب شد و بعد از انقلاب هم در دهه شصت بحث جمعیت دوباره مطرح شد. در برنامه توسعه سال ۱۳۶۷ طرحی با عنوان سیاست تحدید موالید مطرح شد. هدف این طرح چنین بود که اگر در سال ۱۳۶۷ میانگین هر خانواده ۵/۶ فرزند بود تا سال ۱۳۹۰ این عدد به ۴ فرزند کاهش یابد. درسال ۷۲ قانون تنظیم جمعیت در مجلس شورای اسلامی تایید شد که طبق این طرح فرزند چهارم به بعد محروم از فعالیت اجتماعی شود. سال ۱۳۷۳ و به میلادی ۱۹۹۴ اجلاس بین المللی جمعیت و توسعه در قاهره با مشارکت ۱۷۹ کشور جهان از جمله ایران برگزار شد و مواحده طرح کنترل جمعیت در سطح بین الملل تحت عنوان International Conference on Population and Development تصویب شد. ریشه اصلی کاهش نرخ رشد جمعیت در دنیا و کشورما از اینجا آغاز شد.

وی افزود: علت شدت این کاهش در ایران به این دلیل بود که علاوه بر کنترل اجتماعی کنترل فردی نیز به وجود آمد. خانواده‌ها از دهه ۶۰ بنا به عوامل مختلف مانند کاهش مرگ و میر کودکان و شانس زنده ماندن بالا، تصمیم به فرزندآوری کم‌تر گرفتند چرا که قبلا پنج فرزند متولد می‌شد که لااقل سه نفر از آنها زنده بمانند. دیگر نیازی به چنین اقداماتی نبود پس همان سه فرزند متولد می‌شدند.

وی در ادامه گفت:، اما به تعبیر خودم این‌ها حاصل یک نگاه مالتوسی بود بحث تنگ دستی که ناشی از افزایش فرزند می شود. بحث دوم جریان اجتماعی بود. افراد با استمرار فرایند توسعه وارد مباحثی شدند که باعث پیشرفت فردی آنها شود و به تحرک اجتماعی پرداختند و فرزند آوری را مانع این پیشرفت دیدند. بحث فردگرایی در جامعه باعث شد تحرک اجتماعی و فرزند آوری در مقابل هم قرار گیرند؛ و در مرحله سوم جایگزینی برای نهاد خانواده و تغییر نهاد خانواده که حاصل تغییر نگرش‌ها در جوامعی مثل ایران شد روند رشد را به شدت کاهش داد.

وی تاکید کرد: بر روی مبانی فکری و نظری موضوع باید بیشتر تمرکز کرد و اقدامات اساسی صورت بگیرد. در دنیا هم برای موضوعات مهم همینطور عمل می‌کنند. باید الگوی یک خانواده کامل را بسازیم، مبنی بر نظریه شهید مطهری از انسان کامل این قالب را در مبانی فکری خانواده جای دهیم و در ادامه به تعهد به خانواده بپردازیم.

جامعه دانشگاهی و حوزه علمیه نیز می‌تواند در حوزه شناسایی مسائل و ترسیم وضع مطلوب کمک شایانی به این راهبرد داشته باشد.

نقش جایزه ملی جمعیت در مرحله اول ایجاد انگیزه است و برای اثرگزاری بهتر می‌تواند به اصطلاح، کف میدانی‌تر و در محله‌ها و مراکز عمومی باشد. تا انگیزه نخبگان را در جامعه عمومی بیشتر کند. چرا که بحث خانواده است و حتی می‌تواند الگویی شود تا هم محلی‌ها و خانواده هم به نخبگان رجوع کنند. 

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاهای اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • باید الگوی یک خانواده کامل را ترسیم کنیم
  • علی‌اکبر طوفان‌پناه به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • از تخته‌ سیاه به پرده نقره‌ای؛ بازیگرانی که معلم بودند
  • جانبازانِ «نون‌ خ» و سرگذشت تلخ یک بازیگر
  • گفتگو با مجری و بازیگر برنامه های نمایشی برای کودکان
  • جشنواره فیلم پکن برندگانش را شناخت/تجلیل از چن کایگه با حضور ییمو
  • بازداشت ژرار دوپاردیو به اتهام تجاوز جنسی/حمایت مکرون فایده‌ای نداشت